Din Menu
Fra fotoalbummet...

Nyeste artikler
> Billede ind i profil
> Optimer tabler i dat...
> Total Commander
> Redirect en side
> Mods / Infusion op p...
Downloads
SE ALLE DOWNLOADS...
Nye downloads
SurrealExperience 17
Luxury Yachts 10
Glare in Dark 66
AS-AppStore 36
AS-Global 20
AS-yellow_star 24
Hitman Games Zone 19
AS-Football 23
AS-Christmas 41
JuleCountdown til c... 20
Top 5 downloads
php-fusion-7-01-02 2914
buzzlightyear 2908
junglebook 2877
Disney2 2871
Disney1 2795
mickey-pluto. 2788
danish_locales_v7_1 2507
Opgraderingspakke v... 2476
Themes-phpfusion.dk
Facebook
Facebook

Pernille

statistik
Screenshots DB
Total Images: 796
Latest Images









statistik
Fra fotoalbummet...

Connect via Facebook
Connect via Facebook
Select your language
Danish Language Danish   English Language English
Fødselsdage i April
02.04 Bubbi (33)
02.04 quiki (43)
04.04 Thomas (54)
07.04 paulen (72)
11.04 jimtheknopf (42)
13.04 mflb83 (42)
14.04 pkpedersen (62)
14.04 egsvang (58)
15.04 ManHunterZ (67)
17.04 johnnysay (59)
17.04 danielp8240 (42)
25.04 Morten112vejen (34)
28.04 leif (86)
Tilfældig Billede
Udtalelser fra brugerne
"SAssensvej...

Så køre det for dig

Har fået meget og god support her."

EvP
Reklame
Antispam
Opskrifts detaljer
Navn Pasta med kødsovs
Beskrivelse
Nøgleord 4 portioner pasta
Tilføjet af assensvej
Kategorinavn Pasta
Opskriften er læst: 3831 gange
Opskrifts ingredienser
Antal Ingrediens
160 g
hakket kalv og flæsk
2
finthakkede løg
200 g
champignoner i skiver
6
tomater i små tern
2 dl
bouillon
2 tsk
smør
Salt og peber
smages til
2
fed presset hvidløg
1 spsk.
tørrede blandede krydderurter
1 spsk.
tomatpuré
Evt. 2 tsk.
sojasauce
Tilbehør:
Evt. grøntsager
Opskrifts procedure
Trin nr. Gøre hvad
1 Kog pastaen efter anvisning på pakken.
2 Læg alle de øvrige ingredienser i en gryde og svits dem under omrøring.
3 Lad det hele simre i 15 min. med låget på skrå.
4 Tilsæt evt. sojasauce og smag til.
5 Server retten med den friskkogte pasta og evt. grøntsager.

Tilbage til oversigten · Print opskriften uden kommentarer · Print opskriften med kommentarer · Tilbage
Vurderinger
Du skal være registreret bruger for at kunne vurdere.

Du skal logge ind for at kunne stemme.

Teksten er ikke vurderet.
Kommentarer
Der er ikke skrevet kommentarer.
Kommentér
Du skal logge ind for at kommentere.